00 MUHABBAT's Catalogus

€ 5,00

Mail ons om te bestellen. e.rinsampessy@gmail.com

MUHABBAT's Catalogus

Geachte lezer,

In deze catalogus vindt u verschillende aanbiedingen van boeken, die de afgelopen jaren door Muhabbat zijn uitgegeven. Er zijn recent uitgegeven boeken en minder recente boeken, maar die de moeite waard zijn om gelezen te worden, omdat zij inzicht geven in de culturele achtergronden, de woon- en leefsituatie van Molukse ouderen, de  Molukse mantelzorg en het proces van cultuurverandering en de integratieprobelematiek binnen Molukse gemeenschappen.

Ook zijn er boeken, die specifie gaan over familierelaties, vewantschapssystemen en verandering in Molukse familie en gezinsrelaties.

Al met al de moeite waard om het te lezen en te gebruiken voor scripties, afstudeerprojecten, maar zelf ook gedocumenteerd te raken in zaken als etniciteit en interetnische verhoudingen.

Het team van Muhabbat en haar samenwerkingspartners wenst u/je veel leesplezier en wellicht ontmoeten we elkaar in een van de Ronde Tafel Gesprekken/Medja Bundar, die ook door Muhabbat en haar zakelijke partners georganiseerd worden.

 

Stichting Muhabbat Dienstverlening & Educatie en Muhabbat Opleidingscentrum (MOC)

Dr. Elias Rinsampessy,

Directeur

Misschien vind je dit ook leuk