Drs. David Rinsampessy 

David Rinsampessy is cum laude afgestudeerd . Hij is GZ-psycholoog en hij heeft bij GGZ Pro Persona als behandelcoordinator in een woonvoorziening voor intensieve, geintegreerde behandeling en begeleiding aan mensen met ernstige psychiattische problematiek (autisme, psychose, schizofrenie, bipolaire stoornis e.d.) gewerkt.

Daarnaast geeft hij behandelingen op het gebied van angst-, stemmingsklachten en trauma. Als oprichter van ACT-training Alexander geeft hij samen met psycholoog drs. Ruud Verhagen (incompany) training op het gebied van Acceptance and Commitment Therapy in de revalidatie en verzorgt hij trainingen aan professionals in de eerstelijnshulpverlening.

David Rinsampessy is directeur bij di-rumah. Binnen di-rumah richt hij zich met name op het stroomlijnen van de trajecten in samenwerking met de woonbegeleiders en het organiseren van deskundigheidsbevordering. Gezamenlijk met de overige leden van de directie bewaakt hij de kwaliteit van het leef- en begeleidingsklimaat bij di-rumah.

Hij is ook mede - oprichter bij Next Arnhem.

Next Arnhem

Next biedt deskundige woon- en trainings trajecten voor mensen die zich verder willen ontwikkelen. Zij bieden een vorm van individuele begeleiding en beschermd wonen.