017 Sama sama rasa dan bahu membahu

€ 7,50

Mail ons om te bestellen. e.rinsampessy@gmail.com

Samen de schouders eronder " Sama sama rasa dan bahu membahu"

(Begeleiding bij verdriet en traumaverwerking)

Auteurs: dr. Elias Rinsampessy (red) drs.Peter van den Vrijhoef en drs. Frans Visschedijk.

 

 
 

Samen de schouders er onder "Sama sama rasa dan bahu membahu" is een publicatie van Muhabbat naar aanleiding van de gewelddadige situatie in 1999 op de Molukken. Muhabbat organiseerde in die periode verschillende bijeenkomsten in verschillende Molukse wijken w.o. Vaassen, Nijverdal,Wierden,Almelo, Nijmegen/Hatert, Assen om de situatie bespreekbaar en te leren omgaan met schokkende gebeurtenissen in het algemeen en de effecten van de gewelddadige situatie op de Molukken op de situatie van Molukkers in Nederland. Het was een handreiking, die door Muhabbat in die periode werd gedaan.

Aan de hand van de benaderingswijze van Elisabeth Kubler Ross geeft Muhabbat op dit moment verschillende cursussen en trainingen. Zij organiseert samen met Molukse zelforganisaties en vrijwilligers thema bijeenkomsten met betrekking tot het " Leren omgaan met schokkende gebeurtenissen" Samen met onder andere Kaum Ama Ama in Hoogeveen en Indigo/GZ organiseert zij bijeenkomsten over " het leren omgaan met schokkende gebeurtenissen". Als u dit voor uw organisatie belangrijk vindt kunt u in overleg treden met de Stichting Muhabbat om soorgelijke themabijeenkomsten te organiseren. Voor meer informatie, lezingen, werkcolleges, workshops, tarieven, honoraria kunt u mailen naar e.rinsampessy@gmail.com of in contact treden met dr. Elias Rinsampessy (tel:06-53760152)

 

U kunt het boekje " Sama Sama rasa dan bahu membahu" ontvangen door € 7,50 op  gironummer: NL53INGB00048 31 897 t.n.v. Muhabbat Dienstverlening te Nijmegen te storten o.v.v. samen de schouders er onder of " Bahu Membahu"  (Vergeet niet je naam en adres te vermelden) e.rinsampessy@muhabbat.nl en/of e.rinsampessy@gmail.com

zie ook www.muhabbat.nl