Simeon Rinsampessy

Simeon Rinsampessy

Simeon Rinsampessy is als manager een virtuoos op het gebied van groei, ontwikkeling en werkproces realisatie. Zijn manier van leiding geven kan het best omschreven worden als: ”Situationeel leiderschap” met als kenmerken: ”Sociaal, empathisch en zakelijk”. Vanuit een bijna 2de natuur vertaald hij strategische vraagstukken naar tactisch en praktisch niveau. Simeon Rinsampessy is als manager ook een coachende leidinggevende. Kijkend naar kwaliteiten van medewerkers als individu en in teamverband, hen helpen en ondersteunen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en elkaar. Naast zijn werk binnen de commerciële sector heeft Simeon ook veel ervaring (7 jaar) binnen non-profit organisaties. Waaronder een aantal jaren voor stichting Muhhabat.

linkedin

Begin 2015 is Simeon Rinsampessy begonnen binnen de kringloopbranche bij Stichting Kringloopwinkel de Sirkel als nieuwe leidinggevende. Simeon Rinsampessy krijgt onder meer de verantwoordelijkheid over de beide filialen van de Sirkel en vervangt hiermee de voormalige twee bedrijfsleiders.

Met zijn ruim 14 jaar ervaring als manager binnen verschillende werkdomeinen is Simeon Rinsampessy vaardig in coaching, team/ talentontwikkeling en omzetontwikkeling.

Wij wensen hem veel succes bij deze nieuwe uitdaging!